آشپزیتو، با چاشنی عشق ...!

پرطرفدار

تصویر به قلم آشپزیتو

به قلم آشپزیتو

منتشر شده توسط پینوپا

آموزش کامل زرشک پلو با مرغ: دستور پخت لذیذ و اسرار طعم بی نظیر

در دنیای هنر آشپزی، غذاهای مختلفی وجود دارند که هر یک با طعم و آرومایی خاص خودشان، سلیقه‌ی افراد را جلب می‌کنند. یکی از این غذاهای محبوب و متنوع، پلو است. پلو یک غذای سنتی و پرطرفدار در فرهنگ غذایی ایران است که با استفاده از مواد اصلی مانند برنج و مرغ و ترکیبات فراوانی مانند ادویه‌ها و میوه‌های خشک، تهیه می‌شود. یکی از نسخه‌های خاص و خوشمزه‌ی پلو، “زرشک پلو با مرغ” است که در این مقاله به طور کامل آموزش داده می‌شود.

زرشک پلو با مرغ!

زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای محبوب و اصیل ایرانی است که از دورانهای قدیمی در سفره‌های خانوادگی مورد استفاده قرار می‌گرفته است. زرشک، یک میوه خوشمزه و ارزشمند است که با طعم ترش و شیرین خود به غذاها عطر و طعمی خاص می‌دهد. این پلو با ترکیب برنج، مرغ، زرشک و ادویه‌های گرم و خوشبو، یک غذای خوشمزه و غنی در انواع جشن‌ها و میهمانی‌ها سرو می‌شود.

توجه

این دستور پخت برای ۴ نفر مناسب است.

مواد لازم

برنج: ۲ پیمانه یا بیشتر
مرغ: یک عدد (به اندازه‌ی لازم برای تعداد افراد)
زرشک: ۱ پیمانه
پیاز: ۲ عدد متوسط
روغن مایع: به میزان لازم
زعفران: به مقدار کافی
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به میزان لازم
شکر: به میزان لازم

مرحله اول

ابتدا برنج را بشویید و به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در آب خیسانده و سپس آبکش کنید. برای بهتر شدن پخت برنج، می‌توانید برنج را تا ۲ ساعت در آب خیسانده نگه دارید.

مرحله دوم

مرغ را بشویید و به تکه‌های کوچک تقسیم کنید.

مرحله سوم

در یک قابلمه، روغن را گرم کنید و پیازها را رنگی که طلایی شود تفت دهید.

مرحله چهارم

به پیازها زرشک را اضافه کرده و برای چند دقیقه تفت دهید تا زرشک‌ها نرم شوند.

مرحله پنجم

برنج را به قابلمه اضافه کنید و همراه با زرشک و پیاز مخلوط کنید. سپس مرغ پخته شده را روی برنج بچینید.

مرحله ششم

زعفران را با یک قاشق آب گرم حل کنید و به همراه کمی آب، روی برنج بریزید.

مرحله هفتم

قابلمه را با پارچه بپوشانید و در حرارت کم به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بپزید تا برنج و مواد دیگر مخلوط شوند و آماده سرو شوند.

فوت کوزه‌گری

• برای افزایش طعم و آرومایی برنج، می‌توانید پیش از پخت، برنج را به مدت ۱۵ دقیقه در آب نمک‌دار جوشان قرار دهید.
• پیشنهاد می‌شود زرشک را قبل از اضافه کردن به غذا، با کمی آب جوشانده و شکر، برای کاهش ترشی آن، خیس کنید.
• برای تزیین زرشک پلو، می‌توانید زرشک‌ها را به همراه پیاز سرخ شده روی برنج سرو کنید.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}